Roskilde Gasværk


 

 

 

 

 

 

 

 

Rundvisning

Grupper kan bestille rundvisninger på galleri og værksteder, hvor kunstnerne fortæller om deres arbejde. Pris afhængig af gruppens størrelse, dog minimum 2.000,- kr.

Kontakt:

Iben Brøndum
mail@ibenbroendum.dk
mobil: 30 70 91 03

Roskilde Kommunes Kunstforenings arrangement på Gasværket fik meget stor tilslutning. Vi var omkring 50, så vi måtte deles i mindre grupper. På  forhånd var det via Iben aftalt, hvilke kunstnere vi skulle møde - og nu blev grupperne så tildelt en rute rundt i den spændende gamle bygning. Vi så glas, malerier, keramik, stoftryk og udsmykning - og blev alle vegne modtaget af veloplagte kunstnere, som beredvilligt fortalte og besvarede vores mange spørgsmål.

Ud over at opleve kunst på højt plan, så har bygningen, det gamle gasværk, en unique historie - og oveni nød vi så Roskildes mest fantastiske udsigt ...

Efter et par intense timer mødtes vi alle i Ibens store atelier, hvor lysekronen med masser af små olielamper var tændt, hvor vi blev beværtet med lidt drikkeligt til vores medbragte krydrede brød. Der var feststemning, og vi nød alle at snakke videre med kunstnerne - og med hinanden.

En uforglemmelig oplevelse!
Kirsten Lang på RKK's vegne